Mobirise Website Builder

Cartea Raiului

Chemarea ființei la ordinea, locul și scopul pentru care a fost făcută de
Dumnezeu.

Închinare de dimineață în fața Voinței Divine

O, Preasfântă Treime, îngăduiește-mi ca prin mijlocirea Maicii noastre Maria, să mă contopesc acum cu Voia Ta. Mai presus de toate, pogoară asupra mea atotputernica Ta Voință, astfel încât nimic să nu se înfăptuiască altminteri decât după Voia Ta. Doamne, doresc ca toate faptele mele de azi, mici și mari, atât cele lumești, cât și cele întru spirit, să crească Voia Ta în viața mea, în biserica Ta și să fie o rugă eternă ce repetă „Vie Împărăția Ta, facă-se Voia Ta, precum în cer, așa și pe pământ.”

„Preasfântă Maică îți aduc prinos toată iubirea mea și Te rog să mă binecuvântezi și Tu cu iubire și să-mi dai un strop din puterea Voinței Divine, pentru ca toate faptele mele să fie vegheate de privirea Ta de mamă iubitoare. Maică, îmi pun toată ziua la picioarele Tale”

Scurtă rugăciune către Voința Divină

Sfântul Hannibal di Francia s-a numărat printre cei mai luminați confesori ai Luizei. Puternic influențat de spiritualitatea scrierilor Luizei, a fondat două congregații religioase: cea a Părinților Rogaționiști ai Inimii lui Isus și cea a Fiicelor Zelului Divin. El a fost beatificat la 7 octombrie 1990 de Papa Ioan Paul al II-lea și canonizat pe 16 mai 2004. În ultimii ani de viață a compus următoarea rugăciune recitată pe mărgelele Rozariului. S-a folosit zilnic de aceasta, adesea de mai multe ori pe zi, mai ales pe parcursul ultimei perioade a vieții sale afectată de boală.

1

Început

1 x Tatăl Nostru | 1 x Bucură-te, Marie | 1 x Slavă
2

Pe mărgelele mari

Slavă ...
3

Pe mărgelele mici

Facă-se Voia Ta, precum în cer, așa și pe pământ.
4

La final

Domnul nostru Isus,
Te lăudăm, Te iubim, Te binecuvântăm și Îți mulțumim dimpreună cu Tatăl și cu Duhul Sfânt întru Sfânta și Veșnica Ta Voință Dumnezeiască.
Amin

Rugă pentru beatificarea Luizei

O, Preasfântă Treime,
Domnul nostru Isus Cristos ne-a învățat ca, pe durata rugăciunii, să cerem ca numele Tatălui Nostru să fie preamărit în veci, ca Voia Sa să se facă pe pământ și ca Împărăția Sa să domnească printre noi.

În strădania noastră de a face cunoscută această Împărăție a iubirii, a dreptății și a păcii, îți cerem cu smerenie să o cinstești pe supusa Ta, Luiza, copila Voinței Divine, care, prin rugăciunea ei neabătută și suferința ei necurmată, a dorit profund mântuirea sufletelor și venirea Împărăției lui Dumnezeu în lume.

Urmând exemplul ei, ne rugăm Ție, Tată, Fiule și Duhule Sfânt, să ne ajuți să îmbrățișăm cu bucurie crucile acestei lumi, pentru ca și noi să slăvim Numele Tău și să intrăm în Împărăția Voinței Tale.

Amin.

Udruga Fiat Voluntas Tua, OIB: 29109364221, Giardini 4, 52100 Pula, Croatia

E-mail: admin@fiatvoluntastua.info
Statut udruge

Mobirise