Kako mogu
širiti nauk o Božjoj Volji?

Evo nekoliko načina na koje možete pomoći da se nauk o Božjoj Volji proširi i potakne dolazak
Kraljevstva Božje Volje na zemlju

Učiti

Redovito i ustrajno proučavati Sveto Pismo i objave o životu u Božjoj Volji koje su nam Isus i Marija predali po spisima službenice Božje Luise Piccarrete.

Činiti "djela i krugove"

Činjenjem "djela i krugova" ("Acts and Rounds") u Božjoj Volji aktivno sudjelujemo u djelu Spasenja i potičemo dolazak Kraljevstva Božje Volje na zemlju. 

Biti u zajedništvu

Pridružiti se zajednici koja promiče rast u Božjoj Volji. To može biti skupina u župi, WhatsApp grupa BOŽJA VOLJA ili neki drugi oblik zajedništva.

Širiti informacije

Dijeliti i lajkati sadržaje o Božjoj Volji, pozivati svoje kontakte da se pridruže WhatsApp grupi BOŽJA VOLJA, dijeliti knjižice i letke... Sve to pomaže da nauk o Božjoj Volji pristigne do što više duša koje će ga s radošću prihvatiti.

Moliti

Vaša molitvena potpora je neobično važna! Molite za sve koji traže Božju Volju; za sve članove WhatsApp grupe, za naše donatore, prevoditelje, lektore, tehničare i administratore... Za sve one koji pomažu u širenju nauka o Božjoj Volji!

Sudjelovati

Ako imate znanja i vještine za prevođenje, lektoriranje, izradu audio i video materijala, izdavaštvo, dizajn, upravljanje društvenim mrežama, web, programiranje i slično, javite nam se i aktivno se uključite u ovaj veličanstveni pothvat!

Donirati

Održavanje internetskih stranica, bloga i WhatsApp grupe, prevođenje, lektoriranje, izrada videa... Uz neizmjernu količinu volonterskog rada postoje i neizbježni materijalni troškovi. Stoga svaka vaša donacija pomaže da nauk o Božjoj Volji bude dostupan što većem broju ljudi i da zajedno budemo uvijek jedan korak bliže dolasku Kraljevstva Božjeg

Udruga Fiat Voluntas Tua, OIB: 29109364221, Giardini 4, 52100 Pula, Croatia

E-mail: admin@fiatvoluntastua.info
Statut udruge

Free AI Website Creator