Knjiga Neba

Poziv stvorenju da se vrati Redu, Mjestu i Svrsi poradi koje je od Boga stvoreno.

Luisa Piccarreta - "Mala kći Božanske Volje"

JUTARNJA POSVETA BOŽJOJ VOLJI

O Presveto Trojstvo, po zagovoru Marije, naše Majke, dopusti mi sada da uđem u Tvoju Volju. Štoviše, daj mi Svoju ruku i uroni me u beskonačnost Tvoje Volje, tako da ne učinim ništa što ne bi bilo plod isključivo Tvoje Presvete Volje. Moja je želja Gospodine, da sva moja današnja djela, mala i velika, tjelesna i duhovna, služe Tebi i tome da život Tvoje Volje raste u meni i u Tvojoj Crkvi i da bude neprestana molitva koja ponavlja: "Dođi Kraljevstvo Tvoje, budi Volja Tvoja, kako na Nebu, tako i na zemlji.“

Majčice moja, volim te, voli i ti mene! Daj mojoj duši gutljaj Božje Volje. Daj mi i svoj blagoslov, da sva moja djela činim pod tvojim majčinskim pogledom. Majko, u tvoje krilo stavljam cijeli svoj dan.

Mala krunica Božje Volje 

Sveti Hanibal di Francia bio je jedan od izvanrednih Luisinih ispovjednika. Pred kraj svoga života sastavio je malu brojanicu koja se moli na zrnca svete krunice. Molio ju je svaki dan, često i više puta dnevno, osobito u bolesti. Pozivamo vas da i vi svakodnevno zazivate Božju Volju moleći ovu krunicu!

1

Početak

1 x Oče naš, 1 x Zdravo Marija, 1 x Slava Ocu.
2

Na velika zrnca

Slava Ocu
3

Na mala zrnca

Budi Volja Tvoja, kako na nebu tako i na zemlji.
4

Završna molitva

Gospodine Isuse,
hvalimo Te, ljubimo Te, blagoslivljamo Te i zahvaljujemo Ti u zajedništvu s Ocem i Duhom Svetim,
u Tvojoj svetoj i Vječnoj Volji Božjoj.
Amen

MOLITVA ZA LUISINU BEATIFIKACIJU

Presveto Trojstvo,
Gospodin Isus Krist nas je poučio da u Molitvi moramo tražiti da ime Božje uvijek bude slavljeno, željeti da Njegova Volja vlada na Zemlji i da Njegovo Kraljevstvo dođe među nas što prije.

S velikom čežnjom za tim Kraljevstvom ljubavi, pravde i mira molimo Te proslavi službenicu svoju Luisu, malenu kći Volje Božje, onu koja je uz neprekidnu molitvu i žrtvu čeznula za spasenjem duša i dolaskom Božjeg Kraljevstva na svijet.

Slijedeći njezin primjer molimo Te, Oče, Sine i Duše Sveti, pomozi nam s radošću prigrliti križeve ovoga svijeta kako bismo mogli slaviti Ime Tvoje i ući u Kraljevstvo Tvoje Volje.

Amen.

VIDEO - Uvod u Božju Volju

1. Dio: Kako primiti dar Božje Volje?

"Isus ističe da Luisa, koja je primila dar Volje Božje 8. rujna 1889. označava početak razdoblja Kraljevstva Volje Božje na zemlji. Ovaj dar je sada dostupan svakome… Je li napokon došlo ispunjenje molitve Očenaša?“

2. Dio: Ako želiš živjeti u Volji Božjoj, pogledaj ovaj video!

Kad bi cijelo čovječanstvo zajedno molilo na ljudski način ni ta se količina molitve ne bi mogla vrijednošću usporediti sa samo jednom molitvom u Volji Božjoj.

3. Dio: Upoznajte službenicu Božju Luisu Piccarreta, Malu kći Božje Volje

Luisa Piccarreta (23. travnja 1865. – 4. ožujka 1947.) poznata je kao „kći Božje volje”. Isus joj je u privatnim objavama među ostalim najavio da se približilo vrijeme ispunjenja molitve Očenaša; da se Božja Volja vrši na zemlji upravo onako kako se vrši na Nebu. To je jedina takva privatna Objava.

Audio: Sati Muke Gospodina Našega Isusa Krista

Luisa Piccarreta nas iz sata u sat vodi sjedinjenju s Isusom u njegovoj otkupiteljskoj žrtvi i poziva nas da Isusove molitve, nakane i zadovoljštine prihvatimo kao svoje te da ih zajedno s njime prikazujemo Nebeskom Ocu za spasenje svijeta i za dobro cijeloga ljudskog roda.

E-mail: admin@fiatvoluntastua.info