Mobirise Website Builder

Želim živjeti u Božjoj Volji!

Poziv stvorenju da se vrati Redu, Mjestu i Svrsi poradi koje je od Boga stvoreno.

Upoznajte Božju Volju prema spisima Luise Piccarreta - "Male kćeri Božanske Volje"


JUTARNJA POSVETA BOŽJOJ VOLJI

O Presveto Trojstvo, po zagovoru Marije, naše Majke, dopusti mi sada da uđem u Tvoju Volju. Daj mi svoju ruku i uroni me u beskonačnost svoje Volje, tako da ne učinim ništa što ne bi bilo plod isključivo Tvoje Presvete Volje. Moja je želja Gospodine, da sva moja današnja djela, mala i velika, tjelesna i duhovna, služe Tebi i Tvojoj Crkvi i budu neprestana molitva koja ponavlja: "Dođi Kraljevstvo Tvoje, budi Volja Tvoja, kako na Nebu, tako i na zemlji.“

Majčice moja ljubim te, ljubi i ti mene i daj mojoj duši gutljaj Božje Volje. Daj mi i svoj blagoslov, da sve što danas učinim bude pod tvojim majčinskim pogledom. Majko, u tvoje krilo stavljam cijeli ovaj dan.

PREDANJE SVIH DJELA U DANU BLAŽENOJ DJEVICI MARIJI (3x dnevno)

Majčice moja ljubim te, ljubi i ti mene i daj mojoj duši gutljaj Božje Volje. Majko, u tvoje krilo stavljam sva svoja današnja djela.

MOLITVA ZA LUISINU BEATIFIKACIJU

Presveto Trojstvo,
Gospodin Isus Krist nas je poučio da u Molitvi moramo tražiti da ime Božje uvijek bude slavljeno, željeti da Njegova Volja vlada na Zemlji i da Njegovo Kraljevstvo dođe među nas što prije.

S velikom čežnjom za tim Kraljevstvom ljubavi, pravde i mira molimo Te proslavi službenicu svoju Luisu, malenu kći Volje Božje, onu koja je uz neprekidnu molitvu i žrtvu čeznula za spasenjem duša i dolaskom Božjeg Kraljevstva na svijet.

Slijedeći njezin primjer molimo Te, Oče, Sine i Duše Sveti, pomozi nam s radošću prigrliti križeve ovoga svijeta kako bismo mogli slaviti Ime Tvoje i ući u Kraljevstvo Tvoje Volje.

Amen.

Mala krunica Božje Volje 

Sveti Hanibal di Francia bio je jedan od izvanrednih Luisinih ispovjednika. Pred kraj svoga života sastavio je malu brojanicu koja se moli na zrnca svete krunice. Molio ju je svaki dan, često i više puta dnevno, osobito u bolesti. Pozivamo vas da i vi svakodnevno zazivate Božju Volju moleći ovu krunicu!

1

Zazivi Božjoj Volji

Za prikaz zaziva Božjoj Volji pritisnite OVDJE
2

Početak

1 x Oče naš..., 1 x Zdravo Marijo..., 1 x Slava Ocu...
3

Na velika zrnca

Na početku svake desetice može se dodati: Majčice moja ljubim te, ljubi i ti mene i daj mojoj duši gutljaj Božje Volje
Kraj desetice: Slava Ocu...
4

Na mala zrnca

Budi Volja Tvoja, kako na nebu tako i na zemlji
5

Završna molitva

Gospodine Isuse,
hvalimo Te, ljubimo Te, blagoslivljamo Te i zahvaljujemo Ti u zajedništvu s Ocem i Duhom Svetim,
u Tvojoj svetoj i Vječnoj Volji Božjoj.
Amen

Serijal "Mala kap"

Uvod u Božju Volju objašnjen na jednostavan i pristupačan način
Mobirise Website Builder
Mala kap u Kraljevstvu Božje Volje

1. Dio iz serijala "malih kapi". Izvrstan uvod u nauk o Božjoj Volji. Korak po korak objašnjava se kako i zašto se ljudska volja odvojila od Božje Volje i kako se mogu ponovo ujediniti.

Mobirise Website Builder
Kapljica dublje u beskrajnom moru
Božje Volje

2. Dio iz serijala "malih kapi". Iako nikada ne možemo doznati sve o Božjoj Volji jer Bog je beskonačan, ova knjiga daje dublji uvid u nauk o Božjoj Volji.

Mobirise Website Builder
Kapljica kod kuće u beskrajnom moru
Božje Volje

3. Dio iz serijala "malih kapi". U ovom dijelu (koji još nije u cijelosti preveden), objašnjava se kako se možemo ponovo sjediniti s Božjom Voljom, ako prihvatimo dar življenja u Njegovoj Volji.

Mala škola Božje volje

Mala kap u neizmjernom moru Božje volje je prva u nizu knjiga serijala Drop Book. Serijal knjiga Drop Book nije rad teologa. Napisana je kako bi odrazila osobno rastuće razumijevanje i iskustvo (sakupljeno tijekom mnogo godina) nekoliko “malih kapi” koje žive s darom Božje Volje. Serija knjiga Drop Book nije zamjena za sveske Knjige Neba Luise Piccarreta. Ova serija knjiga je opisana kao, u najbolju ruku, “grube natuknice za Božju Volju”, ili “knjige za odrasle u dječjem ruhu”.

1. dio

2. dio

3. dio

Živjeti u Božjoj Volji - Praktični savjeti Majke Gabrielle Marie

Majka Gabrielle Marie, poglavarica i utemeljiteljica benediktinki od Božje Volje daje nam nekoliko vrlo korisnih praktičnih savjeta o tome kako živjeti u Božjoj Volji.

Dar življenja u Božjoj Volji prema spisima Luise Piccarreta

Poslušajte zašto su privatne objave koje je Luisa Piccarreta dobila od Isusa i Blažene Djevice Marije tako važne za razumijevanje Spasenja. Otac Joseph Leo Iannuzzi nas korak po korak vodi kroz Luisine spise i objašnjava zašto je povijest Spasenja morala prijeći s prvotnog "plana A" na "plan B".

1. Dio: Kako primiti dar Božje Volje?

"Isus ističe da Luisa, koja je primila dar Volje Božje 8. rujna 1889. označava početak razdoblja Kraljevstva Volje Božje na zemlji. Ovaj dar je sada dostupan svakome… Je li napokon došlo ispunjenje molitve Očenaša?“

2. Dio: Ako želiš živjeti u Volji Božjoj, pogledaj ovaj video!

Kad bi cijelo čovječanstvo zajedno molilo na ljudski način ni ta se količina molitve ne bi mogla vrijednošću usporediti sa samo jednom molitvom u Volji Božjoj.

3. Dio: Upoznajte službenicu Božju Luisu Piccarreta, Malu kći Božje Volje

Luisa Piccarreta (23. travnja 1865. – 4. ožujka 1947.) poznata je kao „kći Božje volje”. Isus joj je u privatnim objavama među ostalim najavio da se približilo vrijeme ispunjenja molitve Očenaša; da se Božja Volja vrši na zemlji upravo onako kako se vrši na Nebu. To je jedina takva privatna Objava.

Audio: Sati Muke Gospodina Našega Isusa Krista

Luisa Piccarreta nas iz sata u sat vodi sjedinjenju s Isusom u njegovoj otkupiteljskoj žrtvi i poziva nas da Isusove molitve, nakane i zadovoljštine prihvatimo kao svoje te da ih zajedno s njime prikazujemo Nebeskom Ocu za spasenje svijeta i za dobro cijeloga ljudskog roda.

Mobirise Website Builder
KRIŽNI PUT
prema Satima Muke Luise Piccarrete

Gospodin je poveo Luisu da bude u blizini i promatra posljednja 24 sata njegovog života. Luisa je umrla 1947. godine, nakon što je posljednje 64 godine svog života živjela samo od sv. Pričesti.

Udruga Fiat Voluntas Tua, OIB: 29109364221, Giardini 4, 52100 Pula, Croatia

E-mail: admin@fiatvoluntastua.info
Statut udruge

Mobirise